Välkommen till nya geocaching.se

Varmt välkommen till vår nya webbplats geocaching.se, samlingsplatsen för geocachare i Sverige.

Vår gamla webbplats började bli lite ålderstigen (dåligt mobilanpassad och svårunderhållen) och den levde dessutom med en del säkerhetsbrister, så det fanns stort behov av en ”uppdatering”.

Till vår nya webbplats har vi försökt att ta med oss alla de gamla bra funktionerna och sidorna, men i uppdaterade former när det gäller såväl utseende som funktionalitet. Vi kommer kontinuerligt att göra översyn på webbplatsen, för att kunna vidareutveckla den efter behov. Det gamla forumet har integrerats i sin helhet till vår nya webbplats, men med förbättrad säkerhet!

Vi har importerat användarkonton från den gamla sajten för alla som varit aktiva senaste två åren. Vi har skickat ut nya lösenord till dessa användare. Om du inte fått något mail om det är du naturligtvis välkommen att registrera ett nytt konto.

Vi vill också nämna och tacka de två som dragit det stora och tyngsta lasset för att få till vår nya webbplats, geocaching.se, nämligen
”najsfoto” (Andreas Niva) och ”lillfiluren” (Jonas Högström)!
Stort TACK!

Om du hittar något som är fel/trasigt/underligt på nya sajten vill vi gärna att du hör av dig via vårt kontaktformulär. Om du är intresserad av att hjälpa till med drift och vidatreutveckling av hemsidan är du också välkommen att höra av dig!

Än en gång önskar vi er alla välkomna till vårt nya hem i cyberrymden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.