SÅ BRA DET BLEV !

Vilken fest det blev, vi möttes av god stämning och  många glada ansikten när vi hälsade välkomna till vårt 10-års kalas.  Här kommer en kort sammanfattning och några bilder från de olika eventen.  Vi har satt ihop den här sidan för er som är nyfikna på vad som hände och för er som vill se hur det såg ut på de ”andra” orterna.

Det minglades och mumsades tårta  innan  det var dags för dagens stora begivenhet, den stora tävlingen.   För en tävling måste vi ju ha, nu när Intresseföreningen  för Geocaching i Sverige fyller 10 år.

Vi bjöd in till ett landsomfattande pusslande som påbörjades  på slaget 14:00.  Alla pusslade, ung som gammal. Det var riktigt intressant att se hur  det samarbetades i de stora grupperna.

Tävlingen vanns av eventdeltagarna  på Öland, som faktiskt var ruskigt snabba på att få ihop vår logotyp.

Resultatlista

 

Giveaways till alla deltagare

Vi vill rikta ett stort tack till alla eventansvariga och ett särskilt TACK till de utanför styrelsen, utan er alla hade det inte gått att genomföra.

Eventansvariga utanför styrelsen var följande:

Pris till segrande lag blir ett individuellt medlemskap per nick. Medlemsskapet gäller för 2019 men påbörjas redan nu. Vill du göra vinnarna sällskap och känner att du vill stödja föreningen kan du teckna medlemsskap genom att klicka på länken:  BLI MEDLEM IDAG

Tack alla som kom och såg till att det blev en oförglömlig dag! Tänk att vi lyckades locka nästan 550 deltagare.

 

Alla bilder har hämtas från FB. Tillstånd till användning av bilder med ”copyright Mahlin78” i sig, har erhållits från fotografen Mahlin78

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.