Nyhetsbrev v. 7

Varje vecka översätter och publicerar vi Geocaching.com’s officiella nyhetsbrev som en service till våra medlemmar och besökare.

Förhandstitt: 2018 års vår-CITO närmar sig!

Cache in Trash Out – CITO – kan vara till exempel skräpplockande i närmiljön, det kan inbegripa återställande av livsmiljöer och det kan ske när som helst under året!

2018 års Cache In Trash Out® (CITO) -vårvecka är på gång och som Premium medlem får du veta först. Delta i eller arrangera ett CITO- event 21-29 april för att kvalificera dig för denna ”över-naturliga” souvenir. Kom bara ihåg att skicka in ditt event  senast den 7 april 2018! Behöver du lite inspiration så erbjuder vi här 10 kreativa sätt att förbättra ditt CITO-event!

  1. Var söt och baka en tårta! 

2. Bygg och häng upp fågelholkar för att locka dit fåglar som kan äta upp invasiva larver. 

3. Försköna vår värld. Måla över graffiti. 

4. Hägna in träd och skydda skogen. 

5. Använd skräpet som loggbok! 

6. Var extrem! Fixa ett T5-CITO med kajak/kanot. 

7. Slå en äng eller röj sly. 

8. Skapa och dela ut specialgjorda bytessaker och spårbara. 

9. Ta bort invasiva arter, som löjligt stora svampar. 

10. Sätt upp taggtrådsstängsel för att skydda känsliga områden. 

Skicka in ditt CITO-event senast den 7 april 2018. Alla som ordnar eller deltar i ett CITO 21-29 april får den ”över-naturliga” souveniren.

Intresseföreningen Geocaching i Sverige avsvär sig allt ansvar för ovanstående tips och idéer som i mångt och mycket inte är lämpligt beteende om en inte har specialkunskaper och/eller samarbetar med berörda myndigheter och markägare.

 

Geocaching med ”Love”

Efter att ha geocachat sedan 2004 gillar Annie Love (användarnamn: Love) att skämta om att hon bad om sitt jobb på Geocaching HQ. Hon arbetade i receptionen redan innan det ens fanns en reception. Känd för att geocacha i flip-flops när vädret tillåter njuter hon av geocachingäventyr och möter medlemmar i hela världen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.