Nyhetsbrev v. 51

Varje vecka översätter och publicerar vi Geocaching.com’s officiella nyhetsbrev som en service till våra medlemmar och besökare.

Geocaching året runt:
Tips för allväders geocacharen

Låt inte vädret hindra dig från att starta 2018 på bästa sätt – med geocaching! I år höjer vi insatserna: hitta en cache eller delta på ett event 31 december och 1 januari för att tjäna två souvenirer: Sista cachen 2017 och Första cachen 2018. Vi har gjort en förslagslista för att hjälpa dig att hitta fler cacher och utöka din souvenirsamling, oavsett årstid.

Senaste tillskottet till profilsidan och instrumentpanelen avrundar projektet

Idag presenterar vi ytterligare en förbättring till profilsidan och instrumentpanelen baserad på er feedback. Du kan nu lägga till din egen omslagsbild på ”/Min sida”. För att göra det går du till dina profilinställningar och laddar upp ett foto i avsnittet ”Cover Photo”. Det nya fotot visas bara i den nya versionen av profilsidan och instrumentpanelen på webben.

Dessutom har vi uppdaterat eventkalendern så att du nu kan lägga till en radie för det område där du vill se event i din kalender. Mega och Giga Event kommer också att synas bättre.

Medan vi fortsätter att se till att din profil och instrumentpanel fungerar problemfritt är det dags att gå vidare till vårt nästa projekt. Låt oss se tillbaka på det arbete som har gjorts på profilsidan och instrumentpanelen under året *.

Vad händer på HQ?

Vad är nytt?

  • Du kan nu anpassa din eventkalender på instrumentpanelen. Läs mer i forumet!

Vad kommer härnäst?

  • Uppdateringar och förbättringar av Geocaching®-appen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.