Nyhetsbrev v. 50

Varje vecka översätter och publicerar vi Geocaching.com’s officiella nyhetsbrev som en service till våra medlemmar och besökare.

Förbättringar på sidan Redigera geocache

Idag är vi glada att kunna meddela stora förbättringar på sidan Redigera geocache! Det är nu lättare att skapa cachesidor som innehåller färre fel, så att cachen publiceras smidigare. För cache-ägare som har använt sidan länge kan det kanske ta lite tid att vänja sig vid förändringarna, men vi är övertygade om att när du känner dig hemma med den nya sidan är det mycket lättare att få dina cachesidor redo för publicering.

Det är inte bara cache-ägare som gynnas av förbättringarna utan också våra fantastiska frivilliga granskare. Många av dem granskar hundratals eller tusentals cachar varje år. Dessa ändringar kommer att minska de problem som uppstår under granskningsprocessen, så att granskarna får mer tid att … ja … gå ut och geocacha!

Om du någonsin har funderat på att gömma en geocache uppmanar vi dig att sälla dig till de 360.000+ cache-ägare vars kreativitet och inspiration ger oss över 3 miljoner skäl att fortsätta utforska.

Bland uppdateringarna på sidan Redigera geocache:

  • Waypoints och attribut är integrerade på sidan. Det betyder att du inte behöver gå till en separat sida för att lägga till / redigera waypoints eller attribut!
  • Sidans karta är mycket mer användbar. Nu kan du se postade koordinater och waypoints på kartan. Vi har också bytt sidans karta till OpenStreetMap, vilket gör det möjligt för cache-ägare att zooma in och ut, samt att dubbelkolla att koordinaterna är på rätt plats.
  • Skicka till granskningsprocessen förenklas.

Du kan läsa mer om förbättringarna i de officiella meddelandena i Geocaching Forums, där du också kan ge feedback.

Ursprunglig sida på geocaching.com

Vad händer på HQ?

  • Nu kan du se en annan spelares profil med den senaste Geocaching®-app uppdateringen! Läs mer i forumet.
  • Du kan nu anpassa din profil och förstasida med din egen omslagsbild! Uppdatera bilden under Inställningar.
  • 16 december 2017 är sista dagen för att skicka dina event till Sista/Första den 31 december 2017 eller 1 januari 2018!
  • Uppdateringar och förbättringar av eventsidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.