Nyhetsbrev v. 49

Varje vecka översätter och publicerar vi Geocaching.com’s officiella nyhetsbrev som en service till våra medlemmar och besökare.

Exklusivt för Premiummedlemmar:        Signal har packat för….

Efter en intensiv period där Signal the Frog® har träffat tusentals geocachare på Mega och Giga Event över hela världen är han redo för semester. Japp – han packar flip-flops, snorkel och flera flaskor amfibie-säkra solskyddsmedel, för han är på väg till Australien!

Fotografi: Schlauchen nära GC3QDK0

Vi är stolta att kunna avslöja Signals nästa destination när han fortsätter att fira geocaching runt om i världen. Vår favoritgroda besöker det södra halvklotet för att vara med på Australia Day 2018, han ska festa och grilla som en australiensare gör!

Du kan delta i firandet genom att vara värd eller delta på ett event fredagen den 26 januari till och med söndagen den 28 januari 2018 för att tjäna souveniren för Australia Day 2018.

Om souveniren inte räcker för att ge dig mod att trotsa kylan på norra halvklotet och ge dig ut att grilla, kommer här några roliga fakta och  vanlig missuppfattningar om Australien.

  1. Det finns sällan några räkor på grillen. ”Jag lägger en extra räka på grillen åt dig” var en marknadsföringsslogan från Australian Tourism Commission i en tv-annons på 1980-talet. På Australia Day 2018 är det dock mer sannolikt att hitta korv eller hamburgare på grillen.
  2. Januari är sommartid i Australien. Att bo på södra halvklotet innebär att en picknick eller strandfest med grillande och fyrverkerier är vanliga aktiviteter på Australia Day 2018.
  3. Det finns  en djupare mening för emu och känguru på den australiensiska vapenskölden. Båda djuren förekommer naturligt i Australien och de har ett gemensamt drag: ingen av dem kan gå bakåt. Denna egenskap tjänar som en metafor för australierna att alltid gå framåt.

Fem nya landsouvenirer!

CACHEulationer! Du kan nu få fem nya landsouvenirer till din Geocaching-profil. Souvenirer är små virtuella konstverk som visas på din offentliga profil på Geocaching.com.

Hela veckan visar vi varje land och föreslår cachar på Geocaching Blog, Facebook, Twitter, Instagram och Google Plus . De senaste land souvenirerna för 2017 är Argentina, Liechtenstein, Malta, Malaysia och Namibia.

Om du har hittat en geocache i någon av länderna får du automatiskt souveniren på din profil. Souvenirer som finns tillgängliga finns här. Du kan se vilka som du redan har tjänat genom att kolla dina souvenirer på Geocaching.com.

Ursprungligt inlägg på geocaching.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.