Nyhetsbrev v. 48

Äventyr är med på allas önskelista!

Geocaching Premium är gåvan som finns kvar långt efter att den har öppnats. Dela din kärlek till geocaching med vänner och familj genom att ge dem ett gåvomedlemskap!

Att ge bort ett års premiummedlemsskap är det perfekta sättet att introducera någon till geocaching, ge en vän premiumfunktioner eller utöka ett existerande premiummedlemsskap. Premiummedlemmar har tillgång till fler funktioner, fler geocacher och mer äventyr. Gåvomedlemskapet är dessutom en present de inte behöver vänta på, det aktiveras omedelbart!

Genom att skänka ett gåvomedlemskap kommer din vän att kunna ta del av alla förmåner med premiummedlemskap; avancerad sökning, offline-caching och tillgång till premiumcacher. Din gåva hjälper också till att bibehålla webbplatsen och mobilappen samt ge medlemssupport. Den här gåvan ger dig helt enkelt rejäla favoritpoäng.

Om du vill ge någon ett premiummedlemskap och föredrar att ha en riktig present för dem att öppna, kolla in Premium Membership Gift Card som kan köpas via Shop Geocaching eller genom att välja International Retailers Sweden

Ursprungligt inlägg på geocaching.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.