Nyhetsbrev v. 48, del 2

Vinn ett spårbart Magic: The Gathering objekt och upptäck Orazca!

Magic: The Gathering och Geocaching HQ har startat ett samarbete för att ge tusentals spårbara objekt till geocachare och fans runt om i världen, allt för att fira sitt senaste kort-set Rivals of Ixalan! Bli den första att upptäcka den gyllene staden Orazca med ditt spårbara  objekts geocachingresa.

Ta del av äventyret och leta efter dinosaurier, pirater, havsfolk och vampyrer i ett försök att vara den första som upptäcker den gyllene staden. Ta med dig ett spårbart Magic: the Gathering objekt från cache till cache för att avslöja nya kort. Dessutom mäter vi sträckan som din spårbara har färdats, vilket kommer att påverka vem som kontrollerar den gyllene staden i slutet av Rivals of Ixalan historien.

Dela ditt senaste fynd på Facebook, Instagram och Twitter med hjälp av hashtaggarna #MTGGeocachers och #MTGRIX

Tävla om ett gratis spårbart objekt: Geocaching.com/Magic.

Håll ett Sista/Första event

Snart har du din chans att få två nya souvenirer för Sista/Första! På nyårsafton firar vi slutet av ett år och början på nästa. Traditionellt nyårsfirande kan se ut på många sätt, och i år kan du starta en ny tradition genom att hålla ett event! Vi har sammanställt några bra idéer på vad man kan göra på Sista/Första eventen.

Vad händer på HQ?

  • Geocaching®-appens nästa utgåva ger dig möjlighet att visa en annan användares profil.
  • Uppdateringar och förbättringar av eventkalendern.

 

Ursprungligt inlägg på geocaching.com

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.