Nyhetsbrev v. 4

Varje vecka översätter och publicerar vi Geocaching.com’s officiella nyhetsbrev som en service till våra medlemmar och besökare.

7 snabba fakta om geocaching 2017 (video)

Förra veckan presenterade vi en tidslinje som visade alla de projekt som avslutades under det senaste året på Geocaching HQ. Idag presenterar vi stolt några häftiga fakta om geocaching 2017 som visar vilket spännande år vi har haft! Från att hitta nya vänner till att hitta nya cacher, här är en kort video med några av höjdpunkterna inom geocaching 2017. Videon är översatt av HQ, men tyvärr inte till svenska, det är dock möjligt att välja norska eller danska.

Vad händer på HQ?

Vad är nytt?

  • Den senaste uppgraderingen ger Premium-medlemmar möjlighet att kopiera ”offentliga” eller” delbara” listor  och spara dem bland sina egna listor på Geocaching.com. Listor som är ”privata” kan inte kopieras, du kan heller inte kopiera en av dina egna listor. När du har kopierat och sparat en lista kan du komma åt den från både Geocaching®-appen och webbplatsen.

    Offentliga och delbara listor hittar du till exempel på en spelares profil. De går också att hitta på geocachesidor under förutsättning att cachen ingår i listan, då finns den till höger under ”Bokmärkslistor”. Om en spelare delar en lista med dig kan du nu lägga till den bland dina egna listor. Listorna når du från vänstra menyn i instrumentpanelen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.