Info – materiel

Informationsmaterial

 
Uppdaterad 2014. För bästa resultat ska den skrivas ut dubbelsidigt i färg utan skalning och sedan vikas på tre så att ”Prova på geocaching” blir framsida och ”Vill du veta mer” blir baksida.

Meddelanden till nyblivna geocachare

Om man vill hälsa en ny geocachare välkommen till vår hobby så har vi tagit fram två olika förslag på texter som man kan skicka (antingen via e-brev eller via meddelandefunktionen på geocaching.com).

Exempel om man får en logg från en nybliven cachare på sin egen cache:

Hej “”NN””!

Såg att du loggat din första cache! Kul att det var en av mina burkar 🙂 Jag hoppas att du tyckte om det! Välkommen till denna roliga sysselsättning! I början så brukar man ha mycket frågor och funderingar, du är välkommen att höra av dig till mig om du funderar över något. Du hittar även mycket bra information och hjälp i forumet på geocaching.se/forum.

Det finns även en hel del Facebook-grupper för Geocaching, både rikstäckande och lokala: Länkar till dessa hittar du här.

Ett tips så här i början är att den som lagt ut cachen får din ”Found it”-logg (hittad) i ett e-brev och uppskattar att du skriver något om din upplevelse. Läs mer här.

Bästa cachinghälsningar
// “”XX””

Exempel om man ser en logg från en nybliven cachare på någon annans cache:

Hej “”NN””!

Såg att du loggat din första cache! Jag hoppas att du tyckte om det! Välkommen till denna roliga sysselsättning! I början så brukar man ha mycket frågor och funderingar, du är välkommen att höra av dig till mig om du funderar över något. Du hittar även mycket bra information och hjälp i forumet på geocaching.se/forum.

Det finns även en hel del Facebook grupper för Geocaching, både rikstäckande och regionala: Länkar till dessa hittar du här.

Ett tips så här i början är att den som lagt ut cachen får din ”Found it”-logg (hittad) i ett e-brev och uppskattar att du skriver något om din upplevelse. Läs mer här:

Bästa cachinghälsningar // “”XX””

Texterna ovan är naturligtvis bara förslag och du gör de modifieringar som känns rätt för dig eller så använder du ovanstående texter som dom är (men byt ut NN och XX mot den nye cacharens namn respektive ditt eget).