Eventet

 

Här kommer så småningom information om nästa års Geocaching Hall of Fame

Det är dags att dela ut 2017 års priser i Geocaching Hall of Fame!​

Kom och ät grillbuffé tillsammans med oss och några av årets pristagare

 

För femte året i rad anordnar Intresseföreningen Geocaching i Sverige ”Geocaching Hall of Fame” för att premiera människor i vår gemenskap som gjort hedervärda insatser under året och historiskt. Tidigare år har vi bland annat delat ut medaljer till Sveriges förste geocachare, en av Sveriges första reviewers, hjälten bakom den legendariska cachen ”Fångarna på fortet”, skaparen av project-gc.com, FAD:s grundare samt många fler! Varje år delar vi även ut pris för bästa trad, bästa multi och bästa myst.

Tidigare års pristagare kan du läsa om här.

I år kommer pristudelning och middag att ske i Sundsvall den 10 mars. Vi träffas på Stadshusverandan inne i stan och börjar kvällen med prisutdelning för årets pristagare och avslutar sedan med en gemensam middagsbuffé. Priset för buffén är 250 kr och antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller. Vartefter betalningarna registreras kommer vi att uppdatera deltagarlistan. Kostnad för eventuell dryck tillkommer och betalas på plats. I mån av plats finns det möjlighet att delta utan att äta, meddela i din”will attend”-logg att du gärna kommer men inte vill ha mat.

Årets FAD-general och stora delar av FAD-kommittén kommer att vara med, så om du är sugen på att hjälpa till som funktionär under höstens event så är det här ett bra tillfälle att ta en första kontakt.

Prisutdelning och middag beräknas pågå mellan kl 18.00-21.30.

Summering

  • Vad: Prisceremoni och buffé
  • När: 10/3, kl 18.00-21.30
  • Var: Stadshusverandan, Kyrkogatan 19, Sundsvall
  • Kostnad: 250:-
  • Klädsel: Valfri (T5-utrustning kan dock resultera i en del undrande blickar från personal och mugglare!)

Bindande beställning och betalning gör du i föreningens shop

Sista dag för anmälan och betalning är den 28 februari.

Om du har någon matallergi eller önskar specialkost, vänligen meddela info@geocaching.se

För dig som aldrig har varit på ett event tidigare och undrar ”Vad är det här för något?”
Ett event är ett tillfälle där geocachare träffas och umgås. Alla är välkomna, ny som erfaren, gammal som ung. För att anmäla dig så skall du posta en ”will attend”-log här på eventet. Det här eventet är lite speciellt eftersom det dessutom är en anmälningsavgift för att täcka matkostnaderna. Se ovan för detaljer. För lite mer info om event, läs vår wiki

Årsstämma

Intresseföreningen Geocaching i Sverige håller sin årsstämma före eventet Hall of Fame. Årsstämman är för föreningens medlemmar och de får en särskild kallelse. Mer information om föreningen och hur du blir medlem hittar du på föreningens hemsida

Genom följande länk kommer du till eventet på geocaching.com

 

Varmt välkommen!